FINSS ALWAYS WINS
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Fw/Cw säännöt

Go down 
AuthorMessage
katti1
Admin


Viestien lukumäärä : 10
Join date : 2011-05-03
Ikä : 44

PostSubject: Fw/Cw säännöt   Sun Jun 19, 2011 8:45 am

1. Reilut pelit.
2. Aikaraja 5min.
3. Ei tahallisia safety-lyöntejä.
4. Ei apuohjelmia & koodeja.
5. 8 menee aloituksesta --> (sama pelaaja aloittaa uudelleen)
6. Aloituksessa Kivi irti valleista
8. Pelit pelattava loppuun.
Back to top Go down
View user profile
Vieraili
GuestPostSubject: Re: Fw/Cw säännöt   Sun Jul 17, 2011 10:48 am

[
hieman huono käännös mutta jotain siitäkin saa selvää

I Johtajuus
1 useita WOP ylläpitäjät, joka tarkistaa ja pitää katsella liigan. Ne yhteyttä kaikkiin klaanin johtajat, järjestäjät ja tietenkin pelaajat.
2 Jokainen klaani on ainakin yksi pelaaja, joka on klaanin järjestäjä täällä. Tämä yksi ei tarvitse olla klaanin johtaja. On suositeltavaa olla useampi kuin yksi pelaaja clanadmin oikeudet sen klaanin, koska he ovat ainoita, jotka voivat järjestää clanwars, voi laittaa / tulosten vahvistamisen ja voi muuttaa jäsenluetteloa.
II League
1 Yleistä
liiga ei ole jaettu Seasons, mutta se on jatkuva, se tarkoittaa pisteitä ei poisteta.
b Jokainen klaani voi valita vastustajansa itsestään, mutta seuraavin poikkeuksin:
1) Sinulla on oikeus pelata verrattuna saman klaanin vain 2 viikon välein.
2) Jos klaani ei löydä vastustajaa, joista emme ota, se on ilmoitettava täsmällisesti ja admin (ohje on noin 14 jälkeen viimeksi toistettu CW) ja ylläpitäjät se määrittää klaani kuin vastustaja.
2 Playoffs
Puolivuosittain tulee olemaan pudotuspeleissä jälkeen Amerikkalainen esimerkki. Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan täsmällisesti.
b Vain klaaneja, jotka ovat pelanneet vähintään 10 clanwars ja ovat olleet aktiivisia tässä liigassa 3 kuukautta ja enemmän ennen 1. päivänä pudotuspeleissä voivat pelata siinä.
C 16 ensimmäistä Klaanit perustaa alkavat numerot, alkavat numerot annetaan kantoja 1-16.
d alkavat numerot jaetaan 1: stä enintään Klaanit kullakin kierroksella.
e jokaiselle kierroksella ensimmäiset vapaat lähtönumeron pelaa vastaan ​​viime vapaata peräkkäin.
f Vain finaali pelataan jälkeen Semifinaali (3. kierros).
g vastapäätä NHL tai NBA tulee olemaan vain yksi clanwar joka päättää noin voittaa tai menettää siksi aikaa syistä.
h Jos se on tasapeli kehyksiä laskea. Jos ne laaditaan yksi pelaaja per klaani on päätettävä clanwar vuonna Bo9 ottelu vs. muut valittu pelaaja.
I Kaikki clanwars jälkeen puolivälierissä on vähintään 5 vs. 5. Jos molemmin puolin pelaajat kaipaamaan, molemmat klaanit menettää 10 pistettä, mutta clanwar voidaan pelata 4 vs. 4. Jos vain yksi klaani ei ole täydellinen, jokainen puuttuva peli on työnsulku (Bo5 tarkoittaa 03:00 ja vastustaja).
j Koska jokainen kierros on päättynyt sunnuntaina, se on velvollisuus molemmat klaanit pelaamaan viimeistään tänä päivänä. Jos toinen tai molemmat klaanit eivät ole täydellisiä, sitä kohdellaan kuten sääntö g). Jos molemmat klaanit ei ole saatavilla, se käsitellään riippuen playoff-kierroksella. Vuosineljänneksen-lopullinen onnekas häviäjä saavuttaa seuraavalla kierroksella. Ensimmäinen paras peli kiintiö laskee, sitten paremmin suunnittelemaan kiintiö, jälkeenpäin paremmin pöydän listalla ja vihdoin paljon piirretään. Vuonna välieriin on suoraan päätti molempien klaanien piirtämällä paljon. Finaali pelataan joka tapauksessa ja voidaan lykätä, mutta vain jos molemmat klaanit eivät ole käytettävissä. Playoff-clanwars on ehdottomasti tärkeintä varmistaa nopeaan toteuttamiseen pudotuspeleissä.
K Pelaajat, jotka siirtyvät Klaanit aikana pudotuspeleissä ei saa osallistua mihinkään pudotuspeleissä sodat niiden uusi klaani. Mitään pelejä he pelata osuus päättyy 3-0 voiton vastustajalle.
l pelejä pudotuspeleissä mennä ELO-ja Season-ranking samoin.
Saavuttamiseksi seuraavalla kierroksella kukin klaani saa 10 bonuspistettä, voittaja Playoffs saa vielä 10 pistettä.
Lisäksi jokainen klaani voi pelata clanwars vieressä pudotuspeleissä joka menee ranking.
3 ranking-järjestelmä
Jokainen Klaanit aloittaa 1000 pistettä.
b Kaikki pisteet lasketaan kaavoilla professori Arpad Elo. Kyseinen systeemi on käytössä shakissa mutta muuttui erilaisissa pieniä yksityiskohtia täyttämään vaatimukset online-biljardi clanleague.
1) Tulee eroja lähellä ja korkea voittaa ja yhtä lähellä ja korkea menettää.
2) Klaanit kanssa monta pistettä on enemmän vaikeuksia korottaa tai pikemminkin pitää sen pisteitä kuin Klaanit vähemmän pisteitä.
3) Klaanit yli 15 clanwars voittaa ja menettää pisteitä hitaammin, koska noin 15 clanwars on ensimmäinen vakuuttava pisteen perusta.
4) Klaanit yli 1200 pistettä voittaa tai menettää pisteitä hitaampi myös.
5) Jokaisella pelaajalla on mahdollisuus simuloida kaikkia mahdollisia variaatioita pelien avulla ELO-Laskin tässä sivulla.
4 Clanwars
clanwar on oltava vähintään 4 vs. 4.
b Jokainen peli on soittanut puolestaan ​​vastalauseensa 2 tai useamman minuutin. Jos aika on ohi, runko laskee kuin voittaa tai hävitä.
C Päivämäärät voidaan tehdä milloin tahansa ja myös hyvin spontaani, esim. 10 minuuttia ennen alkua. Aikavyöhyke päivämäärien WOP on CET.
d Jos klaani ei voi pelata sovittuna ajankohtana, pisteitä vähennetään pistetili riippuu monista tekijöistä, mutta oikeudenmukaisuus vastustajan klaanin pitäisi olla huomion keskipiste (kohta 3.1.).
e tulokset voidaan syöttää joko clanwar manager tai manuaalinen jälkeen clanwar.
f Jokainen clanwar on vahvistettava edustaja sekä klaaneja ja neutraali WOP-admin. Kun se on vahvistanut admin on otettu ylös tietokantaan ja taulukoita päivitetään.
g vahvistus neutraali WOP-admin tapahtuu aikaisintaan 24 tunnin kuluttua clanwars on pelattu (esivalmisteltu että molemmat klaanit jo vahvistaneet sen). Tänä aikana on mahdollisuus ilmoittaa valituksia, ongelmista tai vääriä tuloksia aluksella. Jos ei ole mitään 24 tunnin kuluttua, WOP-ylläpitäjät vahvistaa clanwar niin hyvin ja se on peruuttamaton.
h Jos klaani ei vahvistanut clanwar 3 päivän kuluessa, se tapahtuu automaattisesti sillä edellytyksellä että on mitään valittamista.
Olen clanwars voidaan pelata 8ball, 9ball, suora-allas, kierto ja snooker.
j vaihdettu pelaaja vain saa pelata uudelleen, jos hän korvaa pelaaja, joka on korvannut itse yhden tai useampia kierroksia ennen.
K on kiellettyä klaani luopua / jätä aikana CW. Jos näin käy, klaani joka menettää tullaan potkittiin ulos liigan. Menetetty sota ei lasketa.
l Kun sota on ehdottomasti ollut vahvistanut kaikkia osallistujia, ei aiheuttanut muutoksia sodasta tulee tehdä enää.
5 Klaanit
soveltamissäännöt
1) mahdollisuuksien johtajan tulisi soveltaa hänen klaanin varten WOP liigan.
2) klaani tulee hyväksyä 4 viikon kuluttua aikaisintaan. Tänä aikana 10 funwars vs. 8 eri nykyiset WOP klaaneja on pelattu.
3) Hakijan on aktivoitava admin saada kirjoitusoikeudet soveltamiseksi aluksella.
4) Klaani on olemassa ainakin 3 kuukautta ennen kuin se soveltaa WOP.
5) adminit päättää klaani voi liittyä liigaan vai ei.
6) ennen sinun täytyy lukea vihjeitä lauta, jossa voit myös löytää sovellus taidetta.
b Jokaisella klaanilla on oltava vähintään 8 jäsenellä on oikeus pelata.
C klaani on vain leikkiä jäsenet, jotka ovat tulleet tällä sivulla ja pelata että klaani vähintään 7 päivää mutta ei alussa jälkeen liittynyt liiga.
d klaani joka jätti liiga, meni passiivisia tai potkittu saa aktivoitumaan uudelleen vähintään 4 viikkoa ja jatkuu aina vanhoine tulokset.
1) lyhyt hakemus (3 funwars) vaaditaan, jos: 1.) Clan on aktiivinen välillä 4 viikkoa ja 2 kuukautta ja 2.) Yli 50% nykyiset jäsenet olivat klaanin ennen lähtöä WOP.
2) Uusi hakemus vaaditaan, jos: 1.) Klaani potkittu ulos WOP tai 2.) Klaani on käyttämättömänä yli 2 kuukautta.
6 pelaajaa
Sinun täytyy määrittää hallituksen tilin kullekin pelaajalle muuten pelaaja ei pysty ja saa pelata sotia.
b Pelaajat, jotka ovat useamman kuin yhden johtokunnan tili on kielletty tikkaiden kuukauden.
C Normaali-ja rohkea-merkityt pelaajat clanlist eivät saa pelata clanwars. Se sallittuja vain, mikäli pelaaja on yleensä sallittua sääntöjen mukaan (7 päivää klaani, ei rangaistusta).
d aikana clanwar jokaisen pelaajan on käytettävä tarkkaa Nick on Playray, joka on merkitty klaanin playerlist. Jos ei, pelatut pelit päättyvät kuin 3-0 voitto vastustajalle. On jopa johtajat hallita pelaajia.
e On kiellettyä kirjautua samaan tietokoneeseen tai Internet-yhteyden toisen klaanin pelaaja (ystävä, sukulainen ja niin edelleen). Poikkeuksia on luovuttaa WOP-ylläpitäjät. Jos joku jättää huomiotta tätä sääntöä, WOP-ylläpitäjät voivat rangaista häntä siitä.
III Käyttäytyminen
1 Yleiset säännöt
Kohteliaisuus ja oikeudenmukaisuus ovat kaikkia muita sääntöjä käyttäytymisestä ja vieressä peli. Jokainen pelaaja on pitää siitä.
b Kaikki loukkauksia ja provokaatioita (myös liian aikaisin "CG") kohti sotaa vastustajia koko päivän clanwar päivämäärä tullaan rankaisemaan, jos on todisteita (kuvakaappauksia, videoita).
C on kiellettyä pelata 2 klaanien WOP samaan aikaan. Tämä tarkoittaa, että pelaaja on sallittua ainoastaan ​​näkyä vain 1 klaanin vuonna WOP. Jos ylläpitäjät huomaat tällaisia ​​tapaus, ei vain pelaaja tullaan rankaisemaan, mutta myös klaanin / klaanien voidaan rangaista.
2 säännöt clanwars
Jos 8 pallo osuu kanssa tauko (ensimmäisellä laukauksella), sitä ei lasketa. Seuraavaan kuvaan toinen pelaaja aikoo tehdä ensimmäisen iskun kuten Playray / Aapeli näyttää sen.
b Opintoja Hio taukoja on kielletty. Valkoinen pallo on oltava vähintään 1 pallo leveä pois jokainen pankki. Jos ylläpitäjät tarkistaa käyttäen sekä Hio tauon pelaaja clanwar, hän rangaistaan ​​erittäin kova.
C Tarkoituksellisesti ja ilmeisesti safetyt ovat kiellettyjä. Jos vastustaja alkaa säästää, admin on yhteydenottoa.
d käyttö cheatprogram ja muun laittoman huijata ohjelmisto on kiellettyä. Se tullaan rankaisemaan, too.
e Jos pelaaja poistuu pelistä aikana runko, se on jopa hänen vastustajansa onko hän ottaa kuvan tai anna sen replay. Yleensä kaikki pelaajat pitäisi olla asiallista ja ota vain kehyksiä He olivat voittaneet muutenkin.
IV Rangaistukset
1 rangaistukset ovat perustettu adminit yhdessä, enimmäkseen tietenkin järjestetty yksityisen keskustelun vaikuttaa klaanin johtajat.
2 Jos jotkut pelaajat eivät noudata sääntöjä siitä on rangaistava eri tavalla:
vaikuttaa pelaaja voi rangaista clanwar kieltoihin ja toistot ja etenkin jos käytät auttaa ohjelmiston hän voi olla Baredin Kansainliiton.
b Jos useampi pelaaja yhdessä klaanin houkutella negatiivinen huomio tai pikemminkin on edelleen sitkeänä rikoksentekijöiden koko klaani voidaan rangaista.
c Jos klaani tarkoituksella on huijareita tai henkilöiden pelata useissa klaaneja klaani rangaistaan ​​samoin.
d Täällä kaikki klaaneja rangaistaan ​​samalla tavalla.
3 Käyttämättömyys ja toimettomuus sovittuun clanwars ovat klaanin rangaistuksia. Klaani saa käytössä, jos se ei pelaa mitään clanwars yli 28 päivää. Silloin se menettää 10 pistettä. Jokaisen uuden viikko vielä 5 pistettä vähennetään.
Käännä Google-kääntäjällä:HautVideot
Back to top Go down
FAW-B

avatar

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 2014-06-05
Ikä : 103

PostSubject: Re: Fw/Cw säännöt   Sun Jun 08, 2014 5:37 am

Is this a translation of WoP rules?
Back to top Go down
View user profile
FAW-Dele
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 16
Join date : 2014-02-24
Ikä : 41
Paikkakunta : helsinki

PostSubject: Re: Fw/Cw säännöt   Tue Jun 10, 2014 5:05 am

FAW-B wrote:
Is this a translation of WoP rules?

yes B very sry mate .all not speak English . this wop rules  Very Happy 
Back to top Go down
View user profile
FAW-B

avatar

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 2014-06-05
Ikä : 103

PostSubject: Re: Fw/Cw säännöt   Tue Jun 10, 2014 9:26 am

Hey,

everything's fine.
It's very good that someone did that translation.
If I want to take a look at the WoP rules I can simply go to WoP page - because there it's provided in my language, too.
So please go on with that...


Regards
Back to top Go down
View user profile
PojoViestien lukumäärä : 6
Join date : 2014-04-08
Ikä : 50
Paikkakunta : Pori

PostSubject: Re: Fw/Cw säännöt   Tue Jun 10, 2014 11:40 am

FAW-B wrote:
Hey,

everything's fine.
It's very good that someone did that translation.
If I want to take a look at the WoP rules I can simply go to WoP page - because there it's provided in my language, too.
So please go on with that...


Regards

we try more english all time...sry that meny players like me writing is not so easy...
000
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Fw/Cw säännöt   

Back to top Go down
 
Fw/Cw säännöt
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: .. :: World of Pool-
Jump to: